Jurnalul mireselor moderne

5 Persoane care pot fi domnisoarele tale de onoare!

5 Persoane care pot fi domnisoarele tale de onoare!

Da, aceasta decizie este una destul de dificila, mai ales in momentul in care ai prietene, verisoare, cunostinte si… colege, care, toate si-ar dori sa faca parte din echipa domnisoarelor de onoare. Dar, acest rol nu il poti da oricui si cu siguranta, nu poti face compromisuri. De niciun fel. In ziua respectiva, in stanga si in dreapta ta, in pozele tale, trebuie sa fie doar cele care iti sunt cele mai apropiate si care iti vor intelege nervii, panica si stresul. Si nu numai, cele care vor sti sa te calmeze.

Cele 5 sfaturi pentru a-ti usura decizia sunt urmatoarele:

Surori. Ale tale sau ale lui. Doar daca te intelegi foarte bine cu a lui, si doar daca tu consideri ca merita rolul. Nu o alege daca e genul care nu asculta si vrea sa fie totul ca ea, se va impune si in ziua respective, cu siguranta. Ii poti spune ca vrei ca langa tine sa ai persoanele pe care le cunosti de mult timp. Oricum ea, va trebui sa fie prezenta langa fratele ei. Asadar, nu vrei sa-I iei aceasta bucurie. Sora ta, cu siguranta trebuie sa fie langa tine. Ti-a fost inca din copilarie.

Prietena care ti-a fost alaturi pe parcursul organizarii nuntii. Daca ti-a suportat toate starile din acest timp, cu siguranta se va bucura sa-ti fie alaturi si in ziua cea mare. Alege-o!

Prietene din copilarie. Vecina de pe strada, cea care ti-a fost alaturi inca de la primii pasi dar iti este si acum. Colega de banca din generala cu care pastrezi legatura si vorbesti destul de des. Colega din liceu, care ti-a fost sora pe care nu ai avut-o. Ea merita sa fie domnisora de onoare.

Colega de la munca care iti este prietena actuala. Ea te cunaoste cel mai bine. Pe tine, cea de acum. Cu siguranta itis tie toate probleme pe care le-ai intampinat in organizarea nuntii, si sigur se va bucura sa stie ca vrei sa-ti fie alaturi.

Verisoara. Nu toate avem o relatie extraordinara cu verisoaele noastre, asa-i? Ei bine, alege aceasta persoana doar daca iti este draga, daca ai amintiri cu ea, daca o simti alaturi de tine si doar daca stii ca s-ar bucura pentru acest rol important.

Atat! Doar ele iti pot fi domnisoarel de onoare. Nu prietena cavalerului de onoare, pe care ai intalnit-o de trei ori, dar vrei sa o pui pentru ca EL e cavaler alaturi de sotul tau. Nu, vecina cu care abia ai schimbat trei vorbe in ultimii ani si categori NU personae propuse de parinti. Ei nu au de unde stii relatia ta cu persoanele respective.

Alegerea iti apartine doar tie!

Succes.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *